MLL / NOTICIES

Ante Budimir: “Enyor tornar a celebrar un gol”

El davanter croat ha aprofitat el confinament per a entrenar i estudiar. El jugador del RCD Mallorca compagina el futbol amb la carrera d'Economia

Ante Budimir compta els dies per a poder tornar a marcar un gol amb la camiseta del RCD Mallorca. El davanter gaudeix de nou amb la pilota als peus després de la primera setmana d'entrenaments a la Ciutat Esportiva. “El primer dia que vaig arribar a Son Bibiloni va ser un espectacle. Tornar a veure la gespa, tocar la pilota, estar amb els companys... va ser fantàstic. És cert que és una mica estrany el tenir cadascun la seva pilota però cal adaptar-se”.

Quan la lliga es va interrompre per la pandèmia de la COVID-19, Budimir havia anotat 9 gols en lliga, convertint-se en el millor davanter croat de les cinc grans lligues. El balcànic es continua entrenant al màxim nivell per a estar llest quan la competició pugui tornar. “Marcar gols és una de les coses del futbol que trob a faltar, però també enyor moltes altres coses. Posar-te la camiseta del teu equip, jugar a Son Moix, amb els meus companys... És clar que com a davanter també trob a faltar celebrar un gol”.

En l'horitzó de tots està el primer partit del retorn de la lliga que serà a Son Moix i davant l'FC Barcelona a qui Budimir li va marcar dos gols al Camp Nou. “Sembla que fa molt d'això i en realitat és millor perquè ja forma part del passat. Davant el Barcelona serà un partit nou, diferent, i hem d'oblidar també el resultat que varem tenir allà. Crec que ho podem fer molt millor que en la primera volta. Cal mirar cap endavant”.

El jugador de Zenica ha tret partit al confinament i l'ha aprofitat per a entrenar i posar-se al dia amb la seva carrera universitària. Budimir està estudiant a distància la carrera d'Economia i fa uns dies va aprovar dos exàmens. “Varen ser les meves germanes majors les que em varen animar a estudiar la carrera d'Economia. Elles l'estaven estudiant i em varen dir que m'anaven a ajudar. Em varen donar aquesta confiança per a poder fer-ho i la veritat és que m'agrada molt. M'agrada aprendre coses noves i no relaxar-me. Compaginar-ho amb el futbol professional no és fàcil per a poder acabar els estudis dins del termini establert. Les regles en la universitat de Croàcia en la qual estudi són molt dures i has de fer els exàmens de manera presencial. Però una de les poques coses bones del coronavirus és que ara es poden fer online. L'altre dia en vaig fer dos i els vaig aprovar. I que no es preocupi Vicente Moreno que no li demanaré permís per a absentar-me el dia del Barcelona per a fer exàmens. Tenc temps de tot”.

Se parla de: Ante Budimir, Budimir, entreno, RCD Mallorca

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Síguenos en Twitter