MLL / NOTICIES

Aleksandar Sedlar: Com ha canviat l'entrenament per la COVID-19

El defensa serbi analitza el protocol de tornada als entrenaments després de diverses setmanes treballant en la gespa

Aleksandar Sedlar ens compta com han canviat els entrenaments a causa de la pandèmia de la COVID-19. "Hi ha molt de protocol. Quan vas al camp d'entrenament, has de venir amb guants i mascareta. Quan accedeixes al recinte, et prenen la temperatura al matí. Cada camp té un aparcament perquè el teu vehicle pugui estar més prop del camp d'entrenament. Has d'anar al camp, llevar-te la mascareta i els guants, asseure't en la teva cadira, canviar-te les botes i preparar-te per a l'entrenament. Quan acaba la sessió et tornes a posar la mascareta i els guants i parteixes de Son Bibiloni".

L'equip es troba ara en la fase tres del protocol d'entrenaments dissenyat per La Liga en el qual es permeten fins a grups de 14 jugadors. Sedlar analitza com ha estat la tornada gradual als entrenaments sobre la gespa “El primer dia va ser difícil i estrany, però és com muntar amb bicicleta: no t'oblides d'aquestes coses. Començàrem els primers dos o tres dies corrent i després podíem entrenar en grups de sis jugadors però sense acostar-nos. Cada grup de futbolistes fa feina amb un entrenador diferent i anam alternant. Uns corren, uns altres fan gimnàs, uns altres fan tàctica, altres xuts... anam alternant”.

Una vegada s'ha anunciat el retorn del futbol a Primera i Segona Divisió a partir de 8 de juny, Sedlar creu que tot l'equip estarà preparat per a aportar el màxim en els 11 partits que resten per a finalitzar el campionat. “Crec que necessitarem de tots els jugadors. Són onze partits en només 35 dies, així que haurem de treballar fort. Esper que tots estiguin sans, però crec que tots tendran la seva oportunitat. Tots els que veig en el camp d'entrenament estan més que llestos. Estam treballant dur, estam feliços i molt afortunats de tenir aquestes condicions i tenir tot preparat per a tornar".

MLL / Agenda Semanal

16 JUL

21:00 Estadio de Son Moix

Partit

Jornada37 RCD Mallorca - Granada CF

19 JUL

21:00 Estadio El Sadar

Partit

Jornada38 C.A. Osasuna - RCD Mallorca

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter