MLL / NOTICIES

Xisco Campos: "Ho donarem tot"

El capità del RCD Mallorca, Xisco Campos, ha comparegut en zona mixta després de la primera derrota de l'equip en el Estadi de Son Moix. El de Binissalem reivindica el #tocaremar que ha de mantenir tot el mallorquinisme unit.

La Segona B: "No ha estat nostre millor partit. Hem estat imprecisos i l'Ebre ha aprofitat un error. Això és la Segona B i hem d'assumir que no podem permetre'ns ni un error perquè en aquesta competició això significa perdre els tres punts".

L'estratègia de l'Ebre: "Sabíem que el rival era molt perillós en les jugades d'estratègia i no hem pogut evitar-ho. Ens han marcat amb una sola aproximació i ens ha tocat anar a contra corrent la resta del partit. I encara que ho hem intentat, avui no hem estat tan fins com altres vegades i no hem sabut aprofitar les ocasions que hem tengut".

Més enllà del resultat: "Encara que no s'han aconseguit dos bons resultats, toca seguir treballant com fins ara. Fer balanç de manera objectiva i donar-ho tot en el tram final de temporada en el que es fa molt difícil guanyar".

El moment de la temporada: "Cada vegada tenim menys marge i hi ha més equips amb necessitat de guanyar. Això significa un extra. Es nota que arribem a la recta final i hem de donar-ho tot com hem fet fins ara".

#Tocaremar: "Equip i afició hem de remar junts i en la mateixa direcció. El mallorquinisme ha de tenir el sentiment que tenc jo amb els meus fills. Hi ha vegades que no estan encertats i jo els anim i estic al seu costat".

Se parla de: xisco campos

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Agenda Semanal

10 DES

(Horario provisional) LIBRE

LIBRE

LIBRE

11 DES

10:30 SON BIBILONI

ENTRENAMIENTO

ENTRENAMIENTO

12 DES

10:30 SON BIBILONI

ENTRENAMENT

OBERT PRIMERS 15 MINUTS

13 DES

10:30 SON MOIX

ENTRENAMENT

OBERT PRIMERS 15 MINUTS

14 DES

10:00 SON BIBILONI

ENTRENAMENT

OBERT PRIMERS 15 MINUTS

15 DES

20:00 Estadio El Molinón

Partit

Jornada18 Real Sporting - RCD Mallorca

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter