MLL / NOTICIES

Vicente Moreno: "L'equip afronta el partit de diumenge amb les màximes garanties"

L'entrenador del Reial Mallorca, Vicente Moreno, afirma que el seu equip pot "desfogar-se de l'eliminació copera en el pròxim partit contra l'Atlético Saguntino". Moreno es queda amb les coses bones del partit contra el Lleida, tot i no superar la segona eliminatòria: "Hi va haver moltes coses positives, vam jugar davant un bon equip de la categoria que va alinear el seu equip base i vam ser superiors, encara que no ho plasméssim amb la classificació ".

L'entrenador vermell assegura que el seu equip treballa per millorar la finalització de les jugades: "Els jugadors són persones, passen per ratxes i nosaltres generem ocasions de gol". "Tenim jugadors de qualitat i bons perquè això es tradueixi en gols", ha liquidat el tècnic.

Sobre el pròxim rival, l'Atlético Saguntino, Vicente Moreno recalca que el seu equip ho afrontarà "amb les màximes garanties" i també avisa de les virtuts dels valencians: "Si som capaços de tenir aquesta superioritat que volem tenir doncs obligarem a tenir-los enrere però , alerta, cal estar atents perquè fan molt bé les transicions ofensives perquè ho treballen molt i ho fan bé ".

Se parla de: vicente moreno, Atlético Saguntino

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Agenda Semanal

21 OCT

12:00 Estadio de Son Moix

Partit

Jornada10 RCD Mallorca - Extremadura UD

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter