MLL / NOTICIES

Vicente Moreno: "Ha estat el premi a la perseverança”

Vicente Moreno s'ha mostrat satisfet en roda de premsa després del triomf 2-1 contra el Real Sporting de Gijón: “Ho valorem de forma molt positiva, teníem un partit contra un equip difícil, ben treballat, incòmode. Crec que hem buscat la victòria, hem tingut ocasions i ha estat el premi a la perseverança”. 
Sobre l'encert en el canvi d'Álex López, autor del gol de la victòria en el 95', Vicente Moreno ha expressat la seva opinió: “Era difícil, pensava fer el canvi abans però l'equip estava bé, amb bona inèrcia. Ha estat un gol amb pilota llarga, amb dues puntes, més de l'estil del rival que nostre i a vegades has de rescatar coses positives del rival”. 
Preguntat pel suport de l'afició, l'entrenador ha mostrat el seu agraïment: “He entrat en el vestuari i la gent encara estava gaudint, això ens dóna ànims i esperem viure més partits com els d'avui. Sumar gent en aquest tram final és molt bo i també convèncer als indecisos”. “Deixem a un rival lluny i aquest triomf ens aporta coses positius. Ara anem a Tarragona amb la necessitat de guanyar encara que no serà fàcil”, ha opinat en relació al triomf contra un rival que lluita pel playoff d'ascens i al pròxim partit contra el Gimnàstic de Tarragona del pròxim dissabte a les 16.00 hores.

Se parla de: vicente moreno, Real Sporting de Gijon

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Agenda Semanal

20 GEN

11:00 Son Bibiloni

Entrenamiento

Abierto primeros 15 minutos

21 GEN

19:00 Estadio de La Romareda

Partit

Jornada3 R. Zaragoza - RCD Mallorca

22 GEN

17:00 Son Bibiloni

Entrenamiento

Abierto primeros 15 minutos

23 GEN

10:30 Son Bibiloni

Entrenamiento

Abierto primeros 15 minutos

24 GEN

10:30 Son Bibiloni

Entrenamiento

Puerta cerrada

25 GEN

11:00 Son Bibiloni

Entrenamiento

Abierto primeros 15 minutos

26 GEN

18:30 Reale Arena

Partit

Jornada21 Real Sociedad - RCD Mallorca

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter