MLL / NOTICIES

Vicente Moreno: “Després d'una victòria totes les lectures són bones”

El tècnic del RCD Mallorca ha analitzat la victòria enfront de l'Esportiu Alabès en sala de premsa després d'aconseguir els tres punts

El tècnic del RCD Mallorca ha analitzat la victòria enfront de l'Esportiu Alabès després d'un partit que s'ha decidit amb un gol de Cucho Hernández. Una victòria que ha arribat després de tres partits sense aconseguir la victòria:

Sobre el partit...

“La lectura del partit d'avui és positiva. Després d'una victòria totes les lectures són bones. Necessitàvem la victòria”.

“Ens ha costat entrar al principi, però a força d'insistir hem portat el partit on volíem. Després del penal i del gol anul·lat és difícil reposar-se. Estic content pels jugadors i pels afeccionats. Així tot és més fàcil”.

“Els jugadors han deixat una vegada més clar que estan per la labor i ja hem demostrat que ho donarem tot per aconseguir per l'objectiu”.

“No penso més enllà del dia a dia. Veurem el dilluns com ha acabat el cap de setmana. El futur passa pel partit del divendres. Cada vegada queda menys i és més difícil si no guanyes”.

Sobre la setmana...

“Ha estat una setmana difícil. Ens hem intentat aïllar i per sort o per desgràcia depenem del cap de setmana. Avui ha sortit cara, però venim buscant-ho des de fa temps”

Sobre el debut de Leonardo Koutris...

“Estic content perquè els tres que han entrat ho han fet bé. Koutris no ha pogut ni escalfar i damunt ha estat el seu debut. Sabíem que tenia el nivell, s'ha donat després d'una lesió i l'ha fet molt bé”

 

 

 

MLL / Síguenos en Twitter