MLL / NOTICIES

Salva Sevilla: "Ara tenim el millor dels partits"

Salva Sevilla ha comparegut en roda de premsa després de la sessió d'entrenament. El jugador del RCD Mallorca no té dubtes i confia amb la qualitat de tots els seus companys en aquest tram final de temporada.

Els indicatius de la temporada: "L'experiència de tots els partits ens indica que no hi ha rival fàcil i que hem perdut més punts contra equips de la part baixa de la classificació. La setmana passada ho comprovàrem amb l'Ebro que a més ens va superar a casa".

El partit contra l'Ebro: "Els errors d'aquest partit ens han de servir per aprendre. No es pot guanyar sempre, però mai hem de deixar de ser nosaltres mateixos. Els darrers minuts estam precipitats i molt nerviosos. És una lliçó per recuperar la nostra tranquil·litat en el joc".

Els gols: "Estariem preocupats si no creassim ocasions i ens costàs arribar a l'àrea. Marcar gols sempre depen de ratxes i confii amb els meus companys; tenim jugadors importants que segur que trobaran el gol aviat. A més, si feim una lectura positiva de tot això: seguim encaixant molt pocs gols, que al final és més important".

No hi ha dubtes: "Tenim el millor dels partits. Al vestidor no tenim cap dubte i intentarem demostrar-ho diumenge. Estam a la millor de les situacions. Consider que som l'equip amb més qualitat de la categoria".

Se parla de: Salva Sevilla

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Agenda Semanal

19 MARÇ

10:30 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento

20 MARÇ

(Horario provisional) Libre

Libre

Libre

21 MARÇ

10:30 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento abierto primeros 15 minutos

22 MARÇ

10:30 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento abierto primeros 15 minutos

23 MARÇ

10:30 Son Moixi

Entrenamiento

Entrenamiento abierto a partir de 11:35

24 MARÇ

10:30 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter