MLL / NOTICIES

Raíllo: "L'equip està més unit que mai"

Antonio Raíllo ha parlat en sala de premsa i ha valorat l'estat actual de l'equip, així com ha fet un balanç dels últims partits. El central va ser capità diumenge passat contra l'Ontinyent i confia a prolongar la bona ratxa, tres partits seguits guanyant, aquest diumenge a Llagostera.


Seguir la ratxa: "Tenim moltes ganes que arribi el partit i seguir amb la ratxa de partits guanyades encara que sabem que no serà fàcil".
Visita a Llagostera: "És dels camps més difícils de la cartegoría".
Enrere va quedar la ratxa de sis partits sense guanyar: "L'equip es va unir a la ratxa de partits sense guanyar i fins i tot la derrota va venir bé. Ningú es va tirar del vaixell i l'equip està més unit que mai".
Capitania contra l'Ontinyent: "És bonic després de com va acabar la temporada passada, sobretot perquè els companys confien en mi".
Nous fitxatges: "Tot jugador que vingui amb ganes de jugar i competir ens vindrà bé. Ningú es pot relaxar".
Pèrdua d'imbatibilitat: "Tots els equips ens volien guanyar quan estàvem imbatuts. A partir de la derrota contra la Penya tot va canviar".
Retorn Lago Junior: "Està treballant molt, ve en els dies lliures i moltes tardes. Serà un jugador molt important per a aquest equip".

MLL / Agenda Semanal

21 GEN

(Horario provisional) DESCANSO

DESCANSO

DESCANSO

26 GEN

20:30 Ramón de Carranza

Partit

Jornada23 Cádiz CF - RCD Mallorca

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter