MLL / NOTICIES

Podoactiva cuidarà dels peus dels jugadors del RCD Mallorca

Podoactiva, l'empresa líder en podologia i biomecànica, se suma com a proveïdor de salut del RCD Mallorca. Aquest divendres ha tingut lloc la rúbrica i presentació d'aquest conveni de col·laboració en Clínica Podoactiva Palma a càrrec del Cap dels Serveis Mèdics de l'equip, Tomeu Munar, Vicente Moreno, entrenador de l'equip, i de Conchi Salom, directora de Podoactiva a Palma. En l'acte, s'ha fet entrega d'una samarreta especial per Podoactiva, i el míster ha donat l'última hora de l'equip en les hores prèvies al partit del cap de setmana.

 
"És un acord molt positiu per al RCD Mallorca. Podoactiva té tot el que nosaltres necessitem tant per al primer equip com per a les categories inferiors. És un conveni molt complet", ha apuntat Tomeu Munar.

Així, els jugadors de l'equip realitzaran els seus estudis biomecànics de la marxa i la trepitjada en Podoactiva, i podran utilitzar les seves plantilles personalitzades en cas de necessitat si així ho valora l'equip de podòlegs, treballant en col·laboració amb la resta de l'equip mèdic. "És una satisfacció poder col·laborar amb un club de futbol local i que el RCD Mallorca es pugui aprofitar de tota la nostra tecnologia que ja han provat altres equips de referència. Anem a posar al servei dels jugadors tot el coneixement i l'experiència acumulada per Podoactiva en l'àmbit del futbol d'elit ", ha destacat Conchi Salom, que ha recordat que" el nostre mètode d'escaneig del peu en 3D i la fabricació d'alta precisió de les nostres plantilles personalitzades és el que permet que siguin molt fines i flexibles, i que puguin introduir-se bé en qualsevol calçat, i també en una bota de futbol o sabatilla esport ".

Amb més de 200 metres quadrats, Clínica Podoactiva Palma (C / Julián Álvarez, 14), oberta des de la passat mes de maig, és un espai únic a l'illa equipat per desenvolupar els protocols de consulta diferencials de Podoactiva per a l'estudi biomecànic de la marxa i la petjada, amb proves amb filmació en vídeo d'alta velocitat i anàlisi cinemàtica de la marxa, i escaneig del peu amb el 3D Scan Podoactiva, mètode exclusiu d'alta precisió patentat a nivell mundial per Podoactiva.

Podoactiva és proveïdora de podologia i biomecànica de nombrosos esportistes i entitats de referència de totes les disciplines a Espanya i en altres equips d'Europa, com la Selecció Espanyola de Futbol, ​​el Reial Madrid, el Newcastle, la Reial Federació Espanyola d'Atletisme, el Comitè paralímpic Espanyol o la Federació Espanyola de Golf.

Se parla de: servicios médicos

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Agenda Semanal

16 OCT

Libre

Libre

Libre

17 OCT

10:00 SON BIBILONI

ENTRENAMIENTO

Abierto primeros 15 minutos

18 OCT

10:30 SON BIBILONI

ENTRENAMIENTO

Abierto primeros 15 minutos

19 OCT

10:30 SON BIBILONI

ENTRENAMIENTO

Abierto primeros 15 minutos

20 OCT

10:30 SON BIBILONI

ENTRENAMIENTO

ENTRENAMIENTO

21 OCT

12:00 Estadio de Son Moix

Partit

Jornada10 RCD Mallorca - Extremadura UD

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter