MLL / NOTICIES

Manolo Reina: "Ara és quan toca estar més junts"

El porter del RCD Mallorca, Manolo Reina ha parlat clar després de la derrota de l'equip a Son Moix amb el CD Ebre (0-1). Reina és un dels capitans de la primera plantilla de Club i considera que és molt important la unitat després d'encaixar dos partits sense puntuar.

Moment decisiu: "Aquesta lliga no és senzilla i veiem com cada jornada costa sumar. És el moment d'aixecar-se i estar més junts que mai ja que l'equip està igual de convençut i centrat amb l'objectiu".

Dol perdre a casa: "Encaixar una derrota a Son Moix és pitjor i més dolorós. Ens volem perdre mai i menys davant la nostra gent. No podem permetre'ns això després de tot el que estem vivint aquesta temporada".

No permetre's cap error: "L'Ebre no ha creat molt perill però sabíem que tenia gol a pilota aturada i ser imprecisos en algun instant ens ha sentenciat avui. Aquestes jornades el resultat no ens ha acompanyat i hem d'aprofitar per fer un punt apart i corregir les coses que no hem fet bé."

Un vestuari implicat: "Després del partit, veure les cares dels companys demostra la implicació; estan tots malament. Anem tots a l'una amb això i es nota en aquests moments".

#VillarrealBRCDMallorca: "La setmana que ve tenim un altre partit on ens hi jugarem també moltíssim. Però ni per guanyar ni per perdre ens relaxarem. Això no acaba fins al final i nosaltres no deixarem de barallar".

Se parla de: manolo reina

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Agenda Semanal

19 MARÇ

10:30 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento

20 MARÇ

(Horario provisional) Libre

Libre

Libre

21 MARÇ

10:30 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento abierto primeros 15 minutos

22 MARÇ

10:30 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento

23 MARÇ

10:30 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento

24 MARÇ

10:30 Son Bibiloni

Entrenamiento

Entrenamiento

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter