MLL / NOTICIES

José Ángel: "Necessitam concentració màxima contra l'Ebro"

José Ángel ha comparegut en roda de premsa després de l'entrenament matinal de l'equip. El RCD Mallorca s'enfronta al CD Ebro, diumenge a les 12h a l'Estadi de Son Moix.

Il·lusió per tornar a guanyar: "Esperam el partit d'aquesta jornada amb moltes ganes. Després d'una derrota, l'equip vol reaccionar i com ja va passat amb el  Baleares, després de la primera derrota, crec que sortirem més forts".

Els companys sancionats: "Ells saben que han actuat de manera temperamental i ja han demanat disculpes al vestidor per cada una de les situacions. D'aquestes accions n'hem d'aprendre tots".

Una lliga molt competitiva: "Tots els equips competeixen molt bé i equips com el Cornellà, i al seu camp, s'están fent molt forts".

La importància del treball diari: "Al final el paper que tenin tot els jugadors és treballar al màxim cada entrenament. Aquesta és una de les claus. A mi m'està tocant demostrar-ho cada vegada que el míster em dona la oportunitat i he d'estar preparat".

Concentració màxima contra l'Ebro: "Sabem que el nostre rival vendrà a donar-ho tot a Son Moix i amb la motivació extra de jugar contra nosaltres. Per això hem d'estar molt concentrats i treballar les coses que el mister indica durant la setmana".

Se parla de: José Ángel

MLL / MÉS NOTÍCIES:

MLL / Agenda Semanal

10 DES

(Horario provisional) LIBRE

LIBRE

LIBRE

11 DES

10:30 SON BIBILONI

ENTRENAMIENTO

ENTRENAMIENTO

12 DES

10:30 SON BIBILONI

ENTRENAMENT

OBERT PRIMERS 15 MINUTS

13 DES

10:30 SON MOIX

ENTRENAMENT

OBERT PRIMERS 15 MINUTS

14 DES

10:00 SON BIBILONI

ENTRENAMENT

OBERT PRIMERS 15 MINUTS

15 DES

20:00 Estadio El Molinón

Partit

Jornada18 Real Sporting - RCD Mallorca

Veure agenda

MLL / Síguenos en Twitter